Digitális HD Videó Assziszt Mac -re

Az Apple hardver teljesítményével és több év filmgyártás tapasztalatával megalkottuk a legfejlettebb videó assziszt rendszert. Azonnali rögzítés és lejátszás, hatékony klip adatbázis, valós-idejű kép feldolgozás, intuitív szerkesztés, többkamerás támogatás, 3D támogatás, RED & Alexa meta-adat támogatás...stb ez csak néhány jövőbe mutató, időtálló jellemző, mely alapján egyértelmű az iparban dolgozó szakemberek számára, hogy a QTakeHD a legjobb választás.
Leírás:

Videó assziszt rendszerekhez fejlesztett professzionális szoftver. Produkciók naplózásához, rögzítéséhez, visszajátszásához, illetve bármilyen kamera videó kimenetének vágásához és processzálásához készült.

A QTakeHD világszerte óriási népszerűségnek örvend a videó operátorok köreiben. Folyamatosan fejlesztik a visszajelzések és kutatások alapján, hogy az aktuális produkciós igényeknek mindig megfeleljen.

Ez a nagy teljesítményű és könnyen megtanulható rendszer tartalmaz minden videó assziszt szolgáltatást: fejlett naplózási képességeket, sorozatkép kiválasztást 'fa' nézetben, egyszerűen és könnyen kezelhető non-lineáris editort, média import és export támogatása, valós-idejű overlay kezelés keveréssel, kulcsolás és sötétítéssel...stb HDx2 verzióban fejlett 3D támogatás: élő 3D feldolgozás, 3D lejátszás és 3D szerkesztés.
Működés:

Mac OS X platformon fut, az Apple legújabb hardverein és szoftverein. QuickTime alapú videó fájlokat használ, melyeket megoszthatunk a QuickTime kompatibilis alkalmazások között, pl.: Final Cut Pro.

AJA és Matrox hardverekkel digitalizálja az SD & HD videó-audió és timecode információkat. Minden egyes klip egy gyors sebességű média tárolóra digitalizálódik és azonnal elérhető lesz lejátszáshoz, vágáshoz vagy kompozitáláshoz. Kiterjesztett meta-adat információkkal hatékonyabb project workflow -ra képes mint bármely más videó assziszt rendszer.

Felhasználva a modern grafikus videókártyák GPU teljesítményét, a QTakeHD képes valós-idejű kép processzálásra. Beleértve az élő kompozitálást valós-idejű kulcsolási képességekkel.
Főbb tulajdonságok  
 • Egyszerűen és könnyen kezelhető non-lineáris editor
 • Valós-idejű kompozitálás
 • Renderelt kimenet
 • Média import & export
 • 3D támogatás: a HDx2 verzió támogatja az élő 3D processzálást, 3D lejátszást és 3D szerkesztést
 • Sorozatkép kiválasztás ('fa' nézetben)
 • Fejlett naplózási képességek
 • H.264 proxy klipek
 • Drag & Drop import
 • Videohub vezérlés
 • GPI triggerelés
 • Wi-fi támogatás (opcionális)
 • PDF riportálási lehetőség
 • Apple Mac OS X rendszer támogatás
 • QuickTime formátum támogatás & kompatibilitás
 • AJA & Matrox hardvereket használ SD-HD A/V & Timecode rögzítéshez
 • Mindegyik klip egy gyors elérésű tárolóra rögzül ahonnan ki lehet játszani, szerkeszteni és vágni
 • Kiterjesztett meta-adatokkal dolgozik (RED és Alexa...stb)
 • Valós-idejű intenzív kép processzálás
 • Élő vágás és valós-idejű kulcsolási képességek

VisszaReferenciák

Az elmúlt két évben a QTakeHD iparági standard lett, köszönhetően a páratlan szolgáltatásainak, nincs igazi vetélytársa a videó assziszt rendszerek között. Képes a filmek digitális és 3D -s felvételére is. A QTakeHD több kamerát és több formátumot kezel valamint integrációt biztosít harmadik féltől származó alkalmazásokhoz. A referencia lista magáért beszél...

Társas | Játék (magyar filmsorozat), Terápia (magyar filmsorozat), Dredd, Rock of Ages, Lincoln, The Host, Fright Night, Viy 3D, Transformers, Enders Game, The Lone Ranger, The Great Gatsby, Prometheus, Ghost Rider, The Hobbit, Resident Evil: Retribution, The Amazing Spider-Man, Jack the Giant Slayer, The Avengers, Underworld - Awakening 3D, The Chainsaw Massacre 3D, Total Recall, Skyfall 007, Hugo, Abraham Lincoln - Vampire Hunter, Captain America, X-Men - First Class, Thor, G.I. Joe, Anonymous, MIB3, Red Tails, The Three Musketeers 3D, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Trespass (2011, Nicole Kidman), Yogi Bear 3D, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 3D, Pirahna 3DD, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, Resident Evil: Afterlife, The Darkest Hour, Dolphin Tale

tarsasjatek 440

terapia 1280

Vissza


MODULOK

BASE + DONGLE (Alap + Hardver kulcs)
Rögzítés & lejátszás, klip adatbázis, valós-idejű 3D LUT (Look-Up Table), CC (Color Correction), DVE (Digital Video Effect), Grid (háló), Maszkolás, OSD (On-Screen Display)
EDIT (Szerkesztés)
Egy sávos Non-Lineáris Editor
Ez a fő modulja a QTakeHD alkalmazásnak. A nagy teljesítményű klip adatbázisra épül ami lehetővé teszi a klipek és azok metaadatainak menedzselését. A 'BASE' modul rengeteg egyedülálló különleges funkciójával képes nagy teljesítményű, mégis költséghatékony HD videó assziszt munkákra.

A 'BASE' modul használatával képesek vagyunk bármilyen SD és HD felbontású projekt beállítására, kamera kimenetek rögzítésére és klippek azonnali lejátszására, rugalmasan, akár változtatható sebességgel, egyedi duál-nézet beállítású felhasználói felületen. Használjon több be- és kimeneti pontokat, fejezeteket és al-klipeket a hosszabb klipek navigációjához. Gyorsan hozzáférhet bármelyik kliphez a 'fa' nézetű vizuális böngésző vagy a rendezhető tábla alapú böngésző segítségével.

A nagy teljesítményű GPU vezérelt (Graphical Processing Unit - Grafikai Vezérlő Egység) megtekintők lehetővé teszik a valós-idejű színkorrekciókat, LUT -okat (Look-Up Table), kép transzformációkat és maszkok formázását. A megtekintők képesek bármely élőkép vagy lemezen tárolt forrás megjelenítésére, ugyanúgy akár a hardveres mátrix kapcsolók.

A 'BASE' modullal képesek vagyunk valós-idejű reverse pulldown -ra RED One kameráról. (Valós-idejű képfrekvencia átalakítás.) QTakeHD az egyetlen videó assziszt szoftver mely képes rögzíteni a "valós" képkockákat SDI kimenetről. Ráadásul a QTakeHD képes automatikus rögzítésre és fájlnév kiolvasásra RED One, Epic, Scarlet és ARRI Alexa kamerákról.
A folytonosság ellenőrzésére létrehoz szekvenciákat a klipekhez. 'EDIT' modul egy egy-sávos szerkesztő, képes a klipek inzertálására, cseréjére és átrendezésére. Meg lehet változtatni a klipek sebességét illetve a duál-nézetű trimmelő használatával vizuálisan beállítani minden egyes vágást, a képkocka-pontos eredményért. A szekvenciát ki lehet exportálni harmadik féltől származó alkalmazásoknak EDL -ben (Edit Decision List - tartalmazza a klipek vágási sorrendjét, információját).


COMPOSITE (Kompozitálás)
Valós-idejű kétretegű kompozitálás, kék- és zöldképernyős kulcsolás, vis, blendelés (keverés)

Ez a modul képes valós-idejű átlapolásra bármely két forrásból, hogy elkészítse a VFX snitteket (vizuális effekteket) egy pillanat alatt. Többféle blendelési mód, kék- és zöldképernyős kulcsoló eltüntetés funkcióval (kék vagy zöld szegély körüli 'szemetelést' szüntetik meg), fényre kulcsoló és vis átmenet segít a rendező kívánságainak teljesítésében. Korlátlan számú rétegekből álló kompozíciókat hozhat létre a renderelés segítségével.


OUTPUT (Kimenet)
Teljes-képernyős vezérelt DVI kimenet, élő vagy lemez módban

Az 'OUTPUT' modul segítségével lejátszhatja a teljes-képernyős videót külső monitorokon. A másodlagos portját használja a grafikus kártyának, ezáltal biztosítja az alacsony-késleltetésű monitorozást. Csatlakoztathatja a DVI/SDI konvertert, amennyiben SDI monitorokon kell megjeleníteni a képet. 3D projektekhez az 'OUTPUT' modul multiplexált kimenetet biztosít a 3D monitor számára.
EXPORT
Export Final Cut Pro XML, EDL
NET LINK (Hálózati kapcsolat)
Kettő vagy több rendszer kapcsolható össze a szinkronizált rögzítéshez és lejátszáshoz
Ezzel a modullal exportálni lehet a projekteket Final Cut Pro -ba a jelenetekhez és a snittekhez lévő összes metaadattal és binekkel együtt. Amióta a QTakeHD képes rögzíteni a média fájlneveket RED és ARRI digitális kamerákról, azóta az offline szerkesztéshez felvett fájlok készen állnak az eredeti kamera adathordozókon való használatra is. Kettő vagy több QTakeHD rendszereket lehet összeköttetni egymással hálózaton keresztül, hogy videó assziszt szolgáltatást nyújtsanak több kamerának. A 'NET LINK' modul használatával egyszerre 18 x HD-SDI forrás rögzítésére és lejátszására van lehetőség 8 x al-rendszer vezérlésével. Az összes rendszer lejátszása képkocka pontossággal szinkronizálva van.
X2
Duál kameraképek felvétele & lejátszása, 3D támogatás
MUXER (Multiplexer)
Duál 3D kevert felvétel & lejátszás (4 x HD-SDI)
Ezzel a modullal képes a QTakeHD duál kameraképek felvételére és lejátszására. Mindegyik bemenet egymástól függetlenül beállítható, hogy engedélyezve legyen a több formátumú rögzítés. Az X2 modul lehetővé teszi a 3D támogatást, az ipari szabványnak megfelelő 3D élő, rögzítés és lejátszás kimeneti módokban. Rögzítsen két 3D Rig -et egyetlen Mac -en 2 x AJA Kona 3G vagy 2 x AJA IoXT vagy 1 x Matrox Multi Ingest videókártyával! (3D Rig - 3D -s 'kocsi', olyan 'építmény' ami 2 x kamerának a képét alakítja át sztereoszkópikus 3D -s jellé.) QTakeHD kép-a-kép mellett, egymás mellett rögzíti a két kameraképet. A 'MUXER' modul független konvergencia beállításra is képes, de-muxing és re-muxing, különálló 3D box nélkül.
STREAM (Médiafolyam, közvetítés)
Felvétel Teradek Kockáról
SCOPES (Szkópok)
Hullámforma, Vektorszkóp, Hisztogram
Ezzel a modullal H.264 stream -et lehet rögzíteni a vezetéknélküli audió/videó Teradek Kocka jeladóról. 'STREAM' modul dekódolja az RTSP stream -et menetközben és enkódolja szerkeszthető kodek formátumba, mint pl.: Apple ProRes. Ezáltal videó kártya nélkül lehet rögzíteni a kameráról wifin keresztül. Ennek a modulnak a segítségével lehet elemezni az élő és felvett képeket a valós-idejű Hullámforma, Vektorszkóp és Hisztogram eszközökkel. Minden eszköznek van választható üzemmódja és szabályozható intenzitása, opcionális kimenettel külső monitoron. Továbbá a 'SCOPES' modulban található három zónás Hamis Szín mód, a kép expozíció elemzéséhez.
X4
4 x kamera rögzítése & lejátszása (alapfeltétele az X2 modul)
STUDIO (Stúdió)
4 x kamera élő szerkesztése (alapfeltétele az X4 modul)

Ez a modul képes 4 x full HD csatorna rögzítésére és lejátszására egyetlen QTakeHD rendszerrel. Nagy teljesítményű MacPro számítógépet igényel és 2 x AJA Kona3G kártyát. Annak érdekében, hogy a megfelelő teljesítményű képfeldolgozást tudja nyújtani, a QTakeHDx4 az új AMD Radeon 7950 vagy az NVidia GTX 680 grafikus kártyákat használja.

Az új 4 x kamera támogatással most már lehetséges az élő szerkesztés az új STUDIO Teremben. Ez a modul lehetővé teszi a zökkenőmentes vágást menetközben 4 x videó forráson. A felvétel után, azonnal lejátszható a szekvencia vagy egyszerűen beállítható a négy sávos idővonal segítségével. Távoli vezérlés élő vágáshoz iOS rendszerekhez hamarosan megjelenik.

CGI, VFX (Computer-Generated Imagery - Számítógépen-létrehozott kép; Visual effects - Vizuális effektek)
Valós-idejű 3D renderelés MoCo (MotionControl) támogatással

COPRA
Videó streamelése metaadattal együtt iPad -re
Importáljon 3D -s jeleneteket és a QTake lerendereli valós-időben. Szabadon pozícionálhat virtuális kamerát, hogy egyezzen a videóval vagy használjon MoCo kamerát ami követi a külső helymeghatározási adatokat. Ezzel a modullal, a QTake HD képes kiolvasni adatokat a Marc Roberts Mozgás Vezérlőről és alkalmazni ugyanazt a kamera mozgást egy 3D -s jelenetben. Integráltuk a COPRA4 támogatást a QTake HD Videó assziszt rendszerbe. Ez a kifinomult szerver alkalmazás lehetővé teszi a felvételek megtekintését iPad -en, valamint megjegyzések hozzáadását és ötletek megosztását. Amint a QTakeHD leállítja a rögzítést, új felvétel áll a rendelkezésre azonnal, megtekintésre, taggelésre az ingyenes COPRA iPad alkalmazással.
4K
Felvétel és lejátszás 4K formátumban (egy csatornás)
 
Felvétel és lejátszás 4K ProRes formátumban QTake 4K -val. AJA Kona 3G kártya és 4 x SDI forrás használatával, ingestálhat (betölthet), kijátszhat illetve élő felvételt is feldolgozhat 4K -s videó formátumban. Hamarosan megjelenik.  
Vissza

FUNKCIÓK

Features 00000 Érintőképernyős felhasználói felület

Próbálja ki a felbontás független felhasználói felületet ujj-nagyságú gombokkal, tökéletesen megfelelő érintőképernyős használathoz. Hozzon létre egyedi felhasználói beállításokat, hogy az ön számára legszükségesebb, legtöbbet használt funkciókat a legmegfelelőbb helyre pozícionálja. Ha mégis inkább a billentyűzetet preferálja, próbálja ki az egyedülálló vizuális gyorsbillentyűket.
Features 00001 Azonnali felvétel & lejátszás

Minden egyes felvétel után, a QTake HD képes automatikusan átváltani ÉLŐ és LEMEZ mód között, ezáltal csak egy kattintás a snittek megtekintése. Markerek (jelölők) és fejezetek elhelyezése (inzertálása) rögzítés közben illetve több be és kimeneti pont használata felvételek sorozata közben.
Features 00002 Automatikus rögzítés

QTakeHD automatikus rögzítést használ a RED One, Epic, Scarlet és ARRI Alexa kamerákhoz speciális jelölőkkel (flaggelés) az SDI streambe embeddálva. A többi digitális kamerákhoz a QTake az automatikus rögzítést a felvételi idővonal táv alapján végzi el. Többé nem fog lemaradni a felvételről!
Features 00003 Kamera metaadat

A RED és ARRI Digitális Mozi kamerák képesek járulékos információkat/adatokat embeddálni az SDI jelbe. A QTakeHD képes olvasni és tárolni ezeket, ezáltal is még hatékonyabbá téve a projekt munkamenetet. A kamera média fájlnevét olvasva, a QTakeHD fájlok megfelelően készen állnak az offline vágáshoz.
Features 00004 Teradek Kocka

A 'STREAM' modul használatával, közvetlenül wifi jelen keresztül tudunk a Teradek Kocka adóról rögzíteni, egyéb berendezések használata nélkül. A QTakeHD transzkódolja a h.264 RTSP streamet intra-frame -es kodekké, hogy vágásra-kész médiát rögzítsen.
Features 00005 Kodekek rögzítése

Válassza ki az utómunka folyamatához legjobban illeszkedő kodeket vagy akár legyen a választás alapja a minőség/tárhely igény aránya. A QTakeHD támogatja az összes típusú Apple ProRes, Apple Intermediate, DVCPRO HD és tömörítetlen film kodekeket.
Features 00006 H.264 Proxy Klipek

Az eredeti jel felvétele közben, a QTakeHD képes párhuzamosan rögzíteni a feldolgozott képkockákat, hogy készítsen streamelhető napi anyagokat. Használja a Light Iron - LivePlay alkalmazását a proxy klipek streameléséhez iPad -re, közvetlenül a felvétel után már elérhető.
Features 00007 Sebességen-kívül, sebességátállítás (Off-speed & Ramps)

Az általános lejátszás vezérlés mellett, a klipeknek változtathatjuk a sebességét vagy egyedi sebességbeállításokat hozhatunk létre. Több kulcs-képkockát is hozzáadhatunk sebesség vezérléssel, hogy renderelés nélkül azonnal készíthessünk sebességbeállításokat.
Features 00008 Szkópok & Hamis Szín

A 'SCOPES' modul használatával, lehet elemezni az élő és felvett képeket a valós-idejű Hullámforma, Vektorszkóp és Hisztogram eszközökkel. Ezen felül ebben a modulban található az állítható Hamis Szín mód, a kép expozíció elemzéséhez.
Features 00009 Kiterjedt klip adatbázis

A snittek naplózása alapvető része a professzionális videó assziszt rendszereknek. A QTakeHD képes tárolni a jelenetek szabványos adatait akárcsak a kiterjesztett metaadatokat mint pl.: kamera beállítások és különböző snitt jegyzetek. Akármelyik mezőhöz hozzáadhatunk értékeket felvétel előtt, közben és után is.
Features 00010 Vizuális snitt böngésző

A QTakeHD -nek van a legintuitívabb klip böngészője, hogy segítsen megtalálni a megfelelő felvételt egy pillanat alatt. A 'fa' és 'miniatűr' nézet kombinációjával éri el ezt a hatékonyságot. A klipek szűrhetőek pl.: a rendező kedvencei alapján is.
Features 00011 GPU képfeldolgozás (Grafikai Feldolgozó Egység)

Nem szükséges hardveres támogatás a képbeállításokhoz. Most már tudja mozgatni, méretezni és forgatni a képet, alkalmazni a színkorrekciót és megjeleníteni a formátum maszkot - élőképnél és lejátszásnál. Nincs szükség hardveres keverőkre sem - készítse el élő kompozícióit a QTakeHD -ben.
Features 00012 Valós-idejű kompozitálás

A QTakeHD -vel könnyedén elő tudja készíteni a vizuális effekt klipeket. Készítsen valós-időben két rétegű kompozíciót többféle keverési-módban (blend-modes), kék- és zöldképernyő kulcsolással vagy vis (wipe) átmenettel. Az élő vagy lemez források közül bármelyiket használhatja az átlapoláshoz (overlay).
Features 00013 Renderelt kimenet

Több mint két rétegre van szüksége a vizuális effekt klipekhez? Ez esetben vezérelje ki a kompozícióját és adjon hozzá végtelen számú rétegeket, tömörítetlen RGB formátummá renderelve minőség vesztés nélkül.
Features 00014 Sztereoszkópia, 3D

QTake HDx2 képes élőkép előnézetére, felvételére és lejátszására közvetlenül 3D-s monitoron. A QTakeHD feldolgozza a bal és jobb szem SDI forrását különböző szabványos ipari formátukba. A 'MUXER' modul használatával egyetlen QTake rendszer képes kiszolgálni két 3D Rig -et (3D -s 'kocsi', olyan 'építmény' ami 2 x kamerának a képét alakítja át sztereoszkópikus 3D -s jellé).
Features 00015 3D LUT és CDL (3D Look-Up Table - filmhez készült képeket sokkal könnyebben lehet retusálni a 3D -s keresési táblákkal; Color Decision List - színkorrekciós metaadat információ)

Digitális kamerák általában kontraszt nélküli vagy alacsony kontrasztú kimenettel rendelkeznek. A QTakeHD képes valós-idejű fényelésre a CDL ipari szabványú színkorrekcióval. Ezen kívül lehet importálni és alkalmazni Iridas 3D LUT -okat, amik külön-külön tárolódnak minden egyes kliphez.
Features 00016 Vágás forgatás közben

Ellenőrizze a felvétel időzítését és folytonosságát a beépített vágó szoftverrel. A QTakeHD rendelkezik egy egy-sávos NLE -vel ami képes a duál-nézetes trimmelésre, segítve ezzel a vizuális beállítását minden vágásnak. Meg lehet változtatni az effekteit és a sebességét minden egyes klipnek az idővonalon vagy használja a képkocka-egyeztető funkciót, hogy megtalálja a klip forrását.
Features 00017 Exportálás harmadik féltől származó applikációkba

Szüksége van kifinomultabb vágói alkalmazásra ami megfelel az igényeinek? Ki tudja exportálni a projekteit Final Cut Pro -ba a rögzített média és a klip metaadataival együtt. A QTakeHD elkészíti az FCP bineket az összes jelenethez és kliphez!
Features 00018 Fogd & Vidd importálás (Drag & Drop import)

Importáljon videó, audió, állóképeket és CDL színkorrekciókat. Az előre meghatározott fájlnév elemzővel, a klipek importálhatóak AJA KiPro -ról, Sound Devices PIX -ről és egyéb külső rögzítőkről, miközben a jeleneteket tartalmazó adatok fájlnevekben tárolódnak.
Features 00019 PDF jelentés

Exportálja a felvételek jelentéseit miniatűrökkel és metaadatokkal PDF dokumentumokba. A jelentések tartalmaznak minden fontos információt a metaadatokhoz kapcsolódó médiákról. Klip szűrése felvételi napoként, jelenetenként és egyéb klip tulajdonságok szerint.
Features 00020 Hálózati kapcsolat

A QTakeHD képes vezérelni egyszerre 8 rendszer felvételét és lejátszását, 18 kamerát vagy 9 sztereoszkópikus 3D kocsit. Könnyedén lehet vezetékes vagy vezetéknélküli kapcsolattal összekötni a QTake kliens gépeket.
Features 00021 Videohub vezérlés

Az egyedülálló vizuális interfészek használatával vezérelje a BMD videóhub -ot közvetlenül a QTakeHD -ből. Készítsen sztereó routeolást vagy zárja le az egyedi utakat. Készíthet 10 beállítást, hogy azonnal tudjon váltani 16 útvonal között.
Features 00022 GPI Triggerelés (General Purpose Interface - Általános Célú Interfész)

A háttérben történő lejátszást lehet triggerelni, ugyanabban az időben új klip felvételével együtt, miközben monitorozzuk az élő kompozitálást. Lehet használni a képkockáról-képkockára történő rögzítést is egy mozgás-vezérelt kocsiról, a model-méretű felvételek készítéséhez.
Features 00023 Távvezérlő

Lefejlesztettük az UDP alapú távvezérlő protokollt, hogy a harmadik féltől származó rendszerekbe is integrálni lehessen. Ezt a protokollt használja a 'QTake 3D Control' iOS alkalmazás is. Sztereógrafikusok használják, hogy távolról lehúzzák az utó-konvergenciát a 3D kocsik párhuzamos felvételeiről.
appstore
Features 00024 Vezérlő felület

A QTakeHD támogatja az Avid (korábbi Euphonix) Artist sorozatának és a Tangent Element -nek a vezérlő paneljeit. Mindegyik panel testreszabható, hogy vezérelhessük a kedvenc funkcióinkat.
Features 00025 3D Rig (kocsi) támogatás

A QTakeHD képes olvasni és tárolni 3D metaadatokat UDP forrásból 3ality Technica SIP Box -ból. Az OSD -t (OnScreenDisplay) funkcióit használva megtudjuk jeleníteni a videó kimenetet a kocsi adataival beleégetve az élő képbe és lejátszásba.
Vissza

CSOMAG AJÁNLATOK (BUNDLES)

QTake HDx1 - 25% megtakarítás!
Base + Dongle, Edit, Composite, Output, Export, Link
Alap + Hardverkulcs, Szerkesztés, Kompozitálás, Kimenet, Export, Hálózati kapcsolat 
QTake HDx2 - 26% megtakarítás!
Base + Dongle, Edit, Composite, Output, Export, Link, X2
Alap + Hardverkulcs, Szerkesztés, Kompozitálás, Kimenet, Export, Hálózati kapcsolat, X2
QTake HDx4 - 24% megtakarítás!
Base + Dongle, Edit, Composite, Output, Export, Link, X2, X4
Alap + Hardverkulcs, Szerkesztés, Kompozitálás, Kimenet, Export, Hálózati kapcsolat, X2, X4
QTake LITE
A legköltséghatékonyabb duál kamera opciós QTakeHD (frissíthető QTake HDx2 csomagra).
Tulajdonságok: Duál csatornás SD/HD rögzítés, kamera triggerelt automatikus-felvétel, kamera metaadat rögzítés, szinkronizált lejátszása két klipnek, fordított lejátszás, loop lejátszás, képkockáról-képkockára lejátszás, változtatható sebességű lejátszás, több be/kimeneti jelölő, fejezet jelölők címekkel, 'fa' nézetű vizuális klip böngésző, klip metaadat, kamera metaadat, snitt metaadat, klip jegyzetek, kamera média fájlnév, QuickTime videó fájlok importálása, AVI videó fájlok importálása, WAV audió fájlok importálása, JPG-PNG-TGA-TIFF kép fájlok importálása, PDF jelentések exportálása, képernyőfelvételek (screenshotok), DVE - Digitális Videó Effektek, OSD - On Screen Display - képernyőn megjelenő menü-feliratok...stb, állókép keverés, Demux & Quad, SDI videó kártya lejátszás, SDI videó kártya élő vezérelt kimenet, Mester/Kliens távvezérlés, BMD videóhub közvetlen vezérlés, BMD videóhub beállítások
Vissza

LICENSE OPCIÓK
  
Állandó license hardverkulccsal

Egyszeri fizetés, teljes összegben. Ügyfél megkapja az állandó license -et és hardverkulcsot. Az állandó license és hardverkulcs kombinációjával bármelyik számítógépen lehetséges a QTakeHD használata (license hardverkulccsal kombinálva számítógép-azonosító független).
Bérlés után saját tulajdonba kerül

10% -át a teljes összegnek szükséges fizetni minden hó elején, 11 hónapon keresztül, így a végén az összeg 110% -a lesz kifizetve. Ezután a periódus után megkapja az ügyfél a végleges license -t a hardverkulccsal együtt. A 11 hónap alatt, havonta új license -et küldünk az ügyfélnek, ami minden naptári hónap első napjától érvényes. Ezek a havi license -ek számítógép-azonosító függőek
Bérlés

10% -át a teljes összegnek szükséges fizetni havonta, a bérlet időtartama alatt. Havi license -eket küldünk az ügyfélnek, melyek számítógép-azonosító függőek. Nincs hardverkulcs egyáltalán.
 
Vissza

HARDVER KÖVETELMÉNYEK

QTake HDx1 Apple MacBook Pro 15" Retina kijelzővel QTake LITE Apple MacBook Pro 15"
2.4GHz Quad-core Intel Core i7
16GB 1600MHz RAM
512GB flash meghajtó
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB DDR3L

MÉDIA TÁRHELY (alternatívák)
 • Külső USB 3 meghajtó
 • Külső ThunderboltTM meghajtó
EGY CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
 • AJA IoXT
EGY CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET (alternatívák)
 • GRASS VALLEY ADVC G1
 • GEFEN HDSDI Pro Scaler
 • BMD DVI Extender (HDMI kimenettel)
 • BMD HDMI TO SDI Mini Konverter (HDMI kimenettel)
EGY CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
 • AJA IoXT
ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
 • M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely más külső audió kártya Core Audió meghajtóval)
2.4GHz Quad-core Intel Core i7
16GB 1600MHz RAM
512GB meghajtó
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB DDR3L

MÉDIA TÁRHELY (alternatívák)
 • Külső USB 3 meghajtó
 • Külső ThunderboltTM meghajtó
KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
 • 1 x AJA IoXT
 • 2 x AJA IoXT
EGY CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
 • 1 x AJA IoXT
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
 • 2 x AJA IoXT
ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
 • M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely más külső audió kártya Core Audió meghajtóval)
QTake HDx2 Apple MacPro  QTake HDx2 Apple MacBook Pro 15" (2012)
Két 2.4GHz -es Quad-Core Intel Xeon "Westmere" processzor
6GB memória
1TB tárhely
ATI Radeon HD 5770, 1GB GDDR5

MÉDIA TÁRHELY
 • 3 x belső HDD Stripe beállítással
KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
 • 2 x AJA Kona LHi
 • 1 x AJA Kona 3G (korlátozva ugyanarra a formátumra, élő tovább engedéséhez genlockolt jelek szükségesek)
 • 2 x AJA Kona 3G
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
 • MATROX TripleHead2Go Digital Edition + GEFEN HDSDI Pro Scaler
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET (alternatívák)
 • 2 x AJA Kona 3G
ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
 • M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audió meghajtóval)
2.6GHz quad-core Intel Core i7
8GB 1600MHz DDR3 memória
750GB 5400RPM hdd (rendszer meghajtó)
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB GDDR5 memória

MÉDIA TÁRHELY
 • Külső LaCie Little Big Disk SSD ThunderboltTM
KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
 • 1 x AJA IoXT (korlátozva ugyanarra a formátumra, élő tovább engedéséhez genlockolt jelek szükségesek)
 • 2 x AJA IoXT
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
 • MATROX Dual/TripleHead2Go DisplayPort + GEFEN HDSDI Pro Scaler
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
 • 2 x AJA IoXT
ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
 • M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audió meghajtóval)
QTake HDx2 Apple MacBook Pro 15" Retina (2012) QTake HDx4 Apple MacPro
2.6GHz quad-core Intel Core i7
8GB 1600MHz DDR3 memória
512GB SSD
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB GDDR5 memóriával

MÉDIA TÁRHELY
 • Külső LaCie Little Big Disk SSD ThunderboltTM
KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
 • 1 x AJA IoXT (korlátozva ugyanarra a formátumra, élő tovább engedéséhez genlockolt jelek szükségesek)
 • 2 x AJA IoXT
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
 • MATROX Dual/TripleHead2Go DisplayPort + GEFEN HDSDI Pro Scaler
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
 • 2 x AJA IoXT
ANALÓG AUDIÓ BE- ÉS KIMENET
 • M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audio meghajtóval)
Két 2.4GHz -es Quad-Core Intel Xeon "Westmere" processzor
6GB memória
1TB tárhely
ATI Radeon HD 7950, 3GB GDDR5 memóriával

MÉDIA TÁRHELY
 • 3 x belső HDD Stripe beállítással
NÉGY CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET
 • 2 x AJA Kona 3G (4K mód firmware -el)
NÉGY CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
 • 2 x AJA Kona 3G (4K mód firmware -el)
KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
 • MATROX TripleHead2Go Digitális Kiadás + GEFEN HDSDI Pro Scaler
ANALÓG AUDIÓ BE- ÉS KIMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
 • M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audio meghajtóval)
QTAKE-hardware-requirements
Vissza


Digitális HD Videó Assziszt Mac -re

Az Apple hardver teljesítményével és több év filmgyártás tapasztalatával megalkottuk a legfejlettebb videó assziszt rendszert. Azonnali rögzítés és lejátszás, hatékony klip adatbázis, valós-idejű kép feldolgozás, intuitív szerkesztés, többkamerás támogatás, 3D támogatás, RED & Alexa meta-adat támogatás...stb ez csak néhány jövőbe mutató, időtálló jellemző, mely alapján egyértelmű az iparban dolgozó szakemberek számára, hogy a QTakeHD a legjobb választás.

Leírás:

Videó assziszt rendszerekhez fejlesztett professzionális szoftver. Produkciók naplózásához, rögzítéséhez, visszajátszásához, illetve bármilyen kamera videó kimenetének vágásához és processzálásához készült.

A QTakeHD világszerte óriási népszerűségnek örvend a videó operátorok köreiben. Folyamatosan fejlesztik a visszajelzések és kutatások alapján, hogy az aktuális produkciós igényeknek mindig megfeleljen.

Ez a nagy teljesítményű és könnyen megtanulható rendszer tartalmaz minden videó assziszt szolgáltatást: fejlett naplózási képességeket, sorozatkép kiválasztást 'fa' nézetben, egyszerűen és könnyen kezelhető non-lineáris editort, média import és export támogatása, valós-idejű overlay kezelés keveréssel, kulcsolás és sötétítéssel...stb HDx2 verzióban fejlett 3D támogatás: élő 3D feldolgozás, 3D lejátszás és 3D szerkesztés.

Működés:

Mac OS X platformon fut, az Apple legújabb hardverein és szoftverein. QuickTime alapú videó fájlokat használ, melyeket megoszthatunk a QuickTime kompatibilis alkalmazások között, pl.: Final Cut Pro.

AJA és Matrox hardverekkel digitalizálja az SD & HD videó-audió és timecode információkat. Minden egyes klip egy gyors sebességű média tárolóra digitalizálódik és azonnal elérhető lesz lejátszáshoz, vágáshoz vagy kompozitáláshoz. Kiterjesztett meta-adat információkkal hatékonyabb project workflow -ra képes mint bármely más videó assziszt rendszer.

Felhasználva a modern grafikus videókártyák GPU teljesítményét, a QTakeHD képes valós-idejű kép processzálásra. Beleértve az élő kompozitálást valós-idejű kulcsolási képességekkel.

Főbb tulajdonságok

Egyszerűen és könnyen kezelhető non-lineáris editor

Valós-idejű kompozitálás

Renderelt kimenet

Média import & export

3D támogatás: a HDx2 verzió támogatja az élő 3D processzálást, 3D lejátszást és 3D szerkesztést

Sorozatkép kiválasztás ('fa' nézetben)

Fejlett naplózási képességek

H.264 proxy klipek

Drag & Drop import

Videohub vezérlés

GPI triggerelés

Wi-fi támogatás (opcionális)

PDF riportálási lehetőség

Apple Mac OS X rendszer támogatás

QuickTime formátum támogatás & kompatibilitás

AJA & Matrox hardvereket használ SD-HD A/V & Timecode rögzítéshez

Mindegyik klip egy gyors elérésű tárolóra rögzül ahonnan ki lehet játszani, szerkeszteni és vágni

Kiterjesztett meta-adatokkal dolgozik (RED és Alexa...stb)

Valós-idejű intenzív kép processzálás

Élő vágás és valós-idejű kulcsolási képességek


Vissza
REFERENCIÁK

Az elmúlt két évben a QTakeHD iparági standard lett, köszönhetően a páratlan szolgáltatásainak, nincs igazi vetélytársa a videó assziszt rendszerek között. Képes a filmek digitális és 3D -s felvételére is. A QTakeHD több kamerát és több formátumot kezel valamint integrációt biztosít harmadik féltől származó alkalmazásokhoz. A referencia lista magáért beszél...

Társasjáték (magyar filmsorozat), Terápia (magyar filmsorozat), Dredd, Rock of Ages, Lincoln, The Host, Fright Night, Viy 3D, Transformers, Enders Game, The Lone Ranger, The Great Gatsby, Prometheus, Ghost Rider, The Hobbit, Resident Evil: Retribution, The Amazing Spider-Man, Jack the Giant Slayer, The Avengers, Underworld - Awakening 3D, The Chainsaw Massacre 3D, Total Recall, Skyfall 007, Hugo, Abraham Lincoln - Vampire Hunter, Captain America, X-Men - First Class, Thor, G.I. Joe, Anonymous, MIB3, Red Tails, The Three Musketeers 3D, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Trespass (2011, Nicole Kidman), Yogi Bear 3D, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 3D, Pirahna 3DD, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, Resident Evil: Afterlife, The Darkest Hour, Dolphin Tale

tarsasjatek 440

terapia 1280

Vissza


MODULOK


BASE + DONGLE (Alap + Hardverkulcs)
Rögzítés & lejátszás, klip adatbázis, valós-idejű 3D LUT (Look-Up Table), CC (Color Correction), DVE (Digital Video Effect), Grid (háló), Maszkolás, OSD (On-Screen Display)

Ez a fő modulja a QTakeHD alkalmazásnak. A nagy teljesítményű klip adatbázisra épül ami lehetővé teszi a klipek és azok metaadatainak menedzselését. A 'BASE' modul rengeteg egyedülálló különleges funkciójával képes nagy teljesítményű, mégis költséghatékony HD videó assziszt munkákra.

A 'BASE' modul használatával képesek vagyunk bármilyen SD és HD felbontású projekt beállítására, kamera kimenetek rögzítésére és klippek azonnali lejátszására, rugalmasan, akár változtatható sebességgel, egyedi duál-nézet beállítású felhasználói felületen. Használjon több be- és kimeneti pontokat, fejezeteket és al-klipeket a hosszabb klipek navigációjához. Gyorsan hozzáférhet bármelyik kliphez a 'fa' nézetű vizuális böngésző vagy a rendezhető tábla alapú böngésző segítségével.

A nagy teljesítményű GPU vezérelt (Graphical Processing Unit - Grafikai Vezérlő Egység) megtekintők lehetővé teszik a valós-idejű színkorrekciókat, LUT -okat (Look-Up Table), kép transzformációkat és maszkok formázását. A megtekintők képesek bármely élőkép vagy lemezen tárolt forrás megjelenítésére, ugyanúgy akár a hardveres mátrix kapcsolók.

A 'BASE' modullal képesek vagyunk valós-idejű reverse pulldown -ra RED One kameráról. (Valós-idejű képfrekvencia átalakítás.) QTakeHD az egyetlen videó assziszt szoftver mely képes rögzíteni a "valós" képkockákat SDI kimenetről. Ráadásul a QTakeHD képes automatikus rögzítésre és fájlnév kiolvasásra RED One, Epic, Scarlet és ARRI Alexa kamerákról.

EDIT (Szerkesztés)
Egy sávos Non-Lineáris Editor

A folytonosság ellenőrzésére létrehoz szekvenciákat a klipekhez. 'EDIT' modul egy egy-sávos szerkesztő, képes a klipek inzertálására, cseréjére és átrendezésére. Meg lehet változtatni a klipek sebességét illetve a duál-nézetű trimmelő használatával vizuálisan beállítani minden egyes vágást, a képkocka-pontos eredményért. A szekvenciát ki lehet exportálni harmadik féltől származó alkalmazásoknak EDL -ben (Edit Decision List - tartalmazza a klipek vágási sorrendjét, információját).

COMPOSITE (Kompozitálás)
Valós-idejű kétretegű kompozitálás, kék- és zöldképernyős kulcsolás, vis, blendelés (keverés)

Ez a modul képes valós-idejű átlapolásra bármely két forrásból, hogy elkészítse a VFX snitteket (vizuális effekteket) egy pillanat alatt. Többféle blendelési mód, kék- és zöldképernyős kulcsoló eltüntetés funkcióval (kék vagy zöld szegély körüli 'szemetelést' szüntetik meg), fényre kulcsoló és vis átmenet segít a rendező kívánságainak teljesítésében. Korlátlan számú rétegekből álló kompozíciókat hozhat létre a renderelés segítségével.

OUTPUT (Kimenet)
Teljes-képernyős vezérelt DVI kimenet, élő vagy lemez módban

Az 'OUTPUT' modul segítségével lejátszhatja a teljes-képernyős videót külső monitorokon. A másodlagos portját használja a grafikus kártyának, ezáltal biztosítja az alacsony-késleltetésű monitorozást. Csatlakoztathatja a DVI/SDI konvertert, amennyiben SDI monitorokon kell megjeleníteni a képet. 3D projektekhez az 'OUTPUT' modul multiplexált kimenetet biztosít a 3D monitor számára.

EXPORT
Export Final Cut Pro XML, EDL

Ezzel a modullal exportálni lehet a projekteket Final Cut Pro -ba a jelenetekhez és a snittekhez lévő összes metaadattal és binekkel együtt. Amióta a QTakeHD képes rögzíteni a média fájlneveket RED és ARRI digitális kamerákról, azóta az offline szerkesztéshez felvett fájlok készen állnak az eredeti kamera adathordozókon való használatra is.

NET LINK (Hálózati kapcsolat)
Kettő vagy több rendszer kapcsolható össze a szinkronizált rögzítéshez és lejátszáshoz

Kettő vagy több QTakeHD rendszereket lehet összeköttetni egymással hálózaton keresztül, hogy videó assziszt szolgáltatást nyújtsanak több kamerának. A 'NET LINK' modul használatával egyszerre 18 x HD-SDI forrás rögzítésére és lejátszására van lehetőség 8 x al-rendszer vezérlésével. Az összes rendszer lejátszása képkocka pontossággal szinkronizálva van.

X2
Duál kameraképek felvétele & lejátszása, 3D támogatás

Ezzel a modullal képes a QTakeHD duál kameraképek felvételére és lejátszására. Mindegyik bemenet egymástól függetlenül beállítható, hogy engedélyezve legyen a több formátumú rögzítés. Az X2 modul lehetővé teszi a 3D támogatást, az ipari szabványnak megfelelő 3D élő, rögzítés és lejátszás kimeneti módokban.

MUXER (Multiplexer)
Duál 3D kevert felvétel & lejátszás (4 x HD-SDI)

Rögzítsen két 3D Rig -et egyetlen Mac -en 2 x AJA Kona 3G vagy 2 x AJA IoXT vagy 1 x Matrox Multi Ingest videókártyával! (3D Rig - 3D -s 'kocsi', olyan 'építmény' ami 2 x kamerának a képét alakítja át sztereoszkópikus 3D -s jellé.) QTakeHD kép-a-kép mellett, egymás mellett rögzíti a két kameraképet. A 'MUXER' modul független konvergencia beállításra is képes, de-muxing és re-muxing, különálló 3D box nélkül.

STREAM (Médiafolyam, közvetítés)
Felvétel Teradek Kockáról

Ezzel a modullal H.264 stream -et lehet rögzíteni a vezetéknélküli audió/videó Teradek Kocka jeladóról. 'STREAM' modul dekódolja az RTSP stream -et menetközben és enkódolja szerkeszthető kodek formátumba, mint pl.: Apple ProRes. Ezáltal videó kártya nélkül lehet rögzíteni a kameráról wifin keresztül.

SCOPES (Szkópok)
Hullámforma, Vektorszkóp, Hisztogram

Ennek a modulnak a segítségével lehet elemezni az élő és felvett képeket a valós-idejű Hullámforma, Vektorszkóp és Hisztogram eszközökkel. Minden eszköznek van választható üzemmódja és szabályozható intenzitása, opcionális kimenettel külső monitoron. Továbbá a 'SCOPES' modulban található három zónás Hamis Szín mód, a kép expozíció elemzéséhez.

X4
4 x kamera rögzítése & lejátszása (alapfeltétele az X2 modul)

Ez a modul képes 4 x full HD csatorna rögzítésére és lejátszására egyetlen QTakeHD rendszerrel. Nagy teljesítményű MacPro számítógépet igényel és 2 x AJA Kona3G kártyát. Annak érdekében, hogy a megfelelő teljesítményű képfeldolgozást tudja nyújtani, a QTakeHDx4 az új AMD Radeon 7950 vagy az NVidia GTX 680 grafikus kártyákat használja.

STUDIO (Stúdió)
4 x kamera élő szerkesztése (alapfeltétele az X4 modul)

Az új 4 x kamera támogatással most már lehetséges az élő szerkesztés az új STUDIO Teremben. Ez a modul lehetővé teszi a zökkenőmentes vágást menetközben 4 x videó forráson. A felvétel után, azonnal lejátszható a szekvencia vagy egyszerűen beállítható a négy sávos idővonal segítségével. Távoli vezérlés élő vágáshoz iOS rendszerekhez hamarosan megjelenik.

CGI, VFX (Computer-Generated Imagery - Számítógépen-létrehozott kép; Visual effects - Vizuális effektek)
Valós-idejű 3D renderelés MoCo (MotionControl) támogatással

Importáljon 3D -s jeleneteket és a QTake lerendereli valós-időben. Szabadon pozícionálhat virtuális kamerát, hogy egyezzen a videóval vagy használjon MoCo kamerát ami követi a külső helymeghatározási adatokat. Ezzel a modullal, a QTake HD képes kiolvasni adatokat a Marc Roberts Mozgás Vezérlőről és alkalmazni ugyanazt a kamera mozgást egy 3D -s jelenetben.

COPRA
Videó streamelése metaadattal együtt iPad -re

Integráltuk a COPRA4 támogatást a QTake HD Videó assziszt rendszerbe. Ez a kifinomult szerver alkalmazás lehetővé teszi a felvételek megtekintését iPad -en, valamint megjegyzések hozzáadását és ötletek megosztását. Amint a QTakeHD leállítja a rögzítést, új felvétel áll a rendelkezésre azonnal, megtekintésre, taggelésre az ingyenes COPRA iPad alkalmazással.

4K
Felvétel és lejátszás 4K formátumban (egy csatornás)

Felvétel és lejátszás 4K ProRes formátumban QTake 4K -val. AJA Kona 3G kártya és 4 x SDI forrás használatával, ingestálhat (betölthet), kijátszhat illetve élő felvételt is feldolgozhat 4K -s videó formátumban. Hamarosan megjelenik.


Vissza


FUNKCIÓK


Érintőképernyős felhasználói felület

Features 00000

Próbálja ki a felbontás független felhasználói felületet ujj-nagyságú gombokkal, tökéletesen megfelelő érintőképernyős használathoz. Hozzon létre egyedi felhasználói beállításokat, hogy az ön számára legszükségesebb, legtöbbet használt funkciókat a legmegfelelőbb helyre pozícionálja. Ha mégis inkább a billentyűzetet preferálja, próbálja ki az egyedülálló vizuális gyorsbillentyűket.

Azonnali felvétel & lejátszás


Features 00001

Minden egyes felvétel után, a QTake HD képes automatikusan átváltani ÉLŐ és LEMEZ mód között, ezáltal csak egy kattintás a snittek megtekintése. Markerek (jelölők) és fejezetek elhelyezése (inzertálása) rögzítés közben illetve több be és kimeneti pont használata felvételek sorozata közben.

Automatikus rögzítés

Features 00002

QTakeHD automatikus rögzítést használ a RED One, Epic, Scarlet és ARRI Alexa kamerákhoz speciális jelölőkkel (flaggelés) az SDI streambe embeddálva. A többi digitális kamerákhoz a QTake az automatikus rögzítést a felvételi idővonal táv alapján végzi el. Többé nem fog lemaradni a felvételről!

Kamera metaadat

Features 00003

A RED és ARRI Digitális Mozi kamerák képesek járulékos információkat/adatokat embeddálni az SDI jelbe. A QTakeHD képes olvasni és tárolni ezeket, ezáltal is még hatékonyabbá téve a projekt munkamenetet. A kamera média fájlnevét olvasva, a QTakeHD fájlok megfelelően készen állnak az offline vágáshoz.

Teradek Kocka

Features 00004

A 'STREAM' modul használatával, közvetlenül wifi jelen keresztül tudunk a Teradek Kocka adóról rögzíteni, egyéb berendezések használata nélkül. A QTakeHD transzkódolja a h.264 RTSP streamet intra-frame -es kodekké, hogy vágásra-kész médiát rögzítsen.

Kodekek rögzítése

Features 00005

Válassza ki az utómunka folyamatához legjobban illeszkedő kodeket vagy akár legyen a választás alapja a minőség/tárhely igény aránya. A QTakeHD támogatja az összes típusú Apple ProRes, Apple Intermediate, DVCPRO HD és tömörítetlen film kodekeket.

H.264 Proxy Klipek

Features 00006

Az eredeti jel felvétele közben, a QTakeHD képes párhuzamosan rögzíteni a feldolgozott képkockákat, hogy készítsen streamelhető napi anyagokat. Használja a Light Iron - LivePlay alkalmazását a proxy klipek streameléséhez iPad -re, közvetlenül a felvétel után már elérhető.

Sebességen-kívül, sebességátállítás (Off-speed & Ramps)

Features 00007

Az általános lejátszás vezérlés mellett, a klipeknek változtathatjuk a sebességét vagy egyedi sebességbeállításokat hozhatunk létre. Több kulcs-képkockát is hozzáadhatunk sebesség vezérléssel, hogy renderelés nélkül azonnal készíthessünk sebességbeállításokat.

Szkópok & Hamis Szín

Features 00008

A 'SCOPES' modul használatával, lehet elemezni az élő és felvett képeket a valós-idejű Hullámforma, Vektorszkóp és Hisztogram eszközökkel. Ezen felül ebben a modulban található az állítható Hamis Szín mód, a kép expozíció elemzéséhez.

Kiterjedt klip adatbázis

Features 00009

A snittek naplózása alapvető része a professzionális videó assziszt rendszereknek. A QTakeHD képes tárolni a jelenetek szabványos adatait akárcsak a kiterjesztett metaadatokat mint pl.: kamera beállítások és különböző snitt jegyzetek. Akármelyik mezőhöz hozzáadhatunk értékeket felvétel előtt, közben és után is.

Vizuális snitt böngésző

Features 00010

A QTakeHD -nek van a legintuitívabb klip böngészője, hogy segítsen megtalálni a megfelelő felvételt egy pillanat alatt. A 'fa' és 'miniatűr' nézet kombinációjával éri el ezt a hatékonyságot. A klipek szűrhetőek pl.: a rendező kedvencei alapján is.

GPU képfeldolgozás (Grafikai Feldolgozó Egység)

Features 00011

Nem szükséges hardveres támogatás a képbeállításokhoz. Most már tudja mozgatni, méretezni és forgatni a képet, alkalmazni a színkorrekciót és megjeleníteni a formátum maszkot - élőképnél és lejátszásnál. Nincs szükség hardveres keverőkre sem - készítse el élő kompozícióit a QTakeHD -ben.

Valós-idejű kompozitálás

Features 00012

A QTakeHD -vel könnyedén elő tudja készíteni a vizuális effekt klipeket. Készítsen valós-időben két rétegű kompozíciót többféle keverési-módban (blend-modes), kék- és zöldképernyő kulcsolással vagy vis (wipe) átmenettel. Az élő vagy lemez források közül bármelyiket használhatja az átlapoláshoz (overlay).

Renderelt kimenet

Features 00013

Több mint két rétegre van szüksége a vizuális effekt klipekhez? Ez esetben vezérelje ki a kompozícióját és adjon hozzá végtelen számú rétegeket, tömörítetlen RGB formátummá renderelve minőség vesztés nélkül.

Sztereoszkópia, 3D

Features 00014

QTake HDx2 képes élőkép előnézetére, felvételére és lejátszására közvetlenül 3D-s monitoron. A QTakeHD feldolgozza a bal és jobb szem SDI forrását különböző szabványos ipari formátukba. A 'MUXER' modul használatával egyetlen QTake rendszer képes kiszolgálni két 3D Rig -et (3D -s 'kocsi', olyan 'építmény' ami 2 x kamerának a képét alakítja át sztereoszkópikus 3D -s jellé).

3D LUT és CDL (3D Look-Up Table - filmhez készült képeket sokkal könnyebben lehet retusálni a 3D -s keresési táblákkal; Color Decision List - színkorrekciós metaadat információ)

Features 00015

Digitális kamerák általában kontraszt nélküli vagy alacsony kontrasztú kimenettel rendelkeznek. A QTakeHD képes valós-idejű fényelésre a CDL ipari szabványú színkorrekcióval. Ezen kívül lehet importálni és alkalmazni Iridas 3D LUT -okat, amik külön-külön tárolódnak minden egyes kliphez.

Vágás forgatás közben

Features 00016

Ellenőrizze a felvétel időzítését és folytonosságát a beépített vágó szoftverrel. A QTakeHD rendelkezik egy egy-sávos NLE -vel ami képes a duál-nézetes trimmelésre, segítve ezzel a vizuális beállítását minden vágásnak. Meg lehet változtatni az effekteit és a sebességét minden egyes klipnek az idővonalon vagy használja a képkocka-egyeztető funkciót, hogy megtalálja a klip forrását.

Exportálás harmadik féltől származó applikációkba

Features 00017

Szüksége van kifinomultabb vágói alkalmazásra ami megfelel az igényeinek? Ki tudja exportálni a projekteit Final Cut Pro -ba a rögzített média és a klip metaadataival együtt. A QTakeHD elkészíti az FCP bineket az összes jelenethez és kliphez!

Fogd & Vidd importálás (Drag & Drop import)

Features 00018

Importáljon videó, audió, állóképeket és CDL színkorrekciókat. Az előre meghatározott fájlnév elemzővel, a klipek importálhatóak AJA KiPro -ról, Sound Devices PIX -ről és egyéb külső rögzítőkről, miközben a jeleneteket tartalmazó adatok fájlnevekben tárolódnak.

PDF jelentés

Features 00019

Exportálja a felvételek jelentéseit miniatűrökkel és metaadatokkal PDF dokumentumokba. A jelentések tartalmaznak minden fontos információt a metaadatokhoz kapcsolódó médiákról. Klip szűrése felvételi napoként, jelenetenként és egyéb klip tulajdonságok szerint.

Hálózati kapcsolat

Features 00020

A QTakeHD képes vezérelni egyszerre 8 rendszer felvételét és lejátszását, 18 kamerát vagy 9 sztereoszkópikus 3D kocsit. Könnyedén lehet vezetékes vagy vezetéknélküli kapcsolattal összekötni a QTake kliens gépeket.

Videohub vezérlés

Features 00021

Az egyedülálló vizuális interfészek használatával vezérelje a BMD videóhub -ot közvetlenül a QTakeHD -ből. Készítsen sztereó routeolást vagy zárja le az egyedi utakat. Készíthet 10 beállítást, hogy azonnal tudjon váltani 16 útvonal között.

GPI Triggerelés (General Purpose Interface - Általános Célú Interfész)

Features 00022

A háttérben történő lejátszást lehet triggerelni, ugyanabban az időben új klip felvételével együtt, miközben monitorozzuk az élő kompozitálást. Lehet használni a képkockáról-képkockára történő rögzítést is egy mozgás-vezérelt kocsiról, a model-méretű felvételek készítéséhez.

Távvezérlő

Features 00023

appstore

Lefejlesztettük az UDP alapú távvezérlő protokollt, hogy a harmadik féltől származó rendszerekbe is integrálni lehessen. Ezt a protokollt használja a 'QTake 3D Control' iOS alkalmazás is. Sztereógrafikusok használják, hogy távolról lehúzzák az utó-konvergenciát a 3D kocsik párhuzamos felvételeiről.

Vezérlő felület

Features 00024

A QTakeHD támogatja az Avid (korábbi Euphonix) Artist sorozatának és a Tangent Element -nek a vezérlő paneljeit. Mindegyik panel testreszabható, hogy vezérelhessük a kedvenc funkcióinkat.

3D Rig (kocsi) támogatás

Features 00025

A QTakeHD képes olvasni és tárolni 3D metaadatokat UDP forrásból 3ality Technica SIP Box -ból. Az OSD -t (OnScreenDisplay) funkcióit használva megtudjuk jeleníteni a videó kimenetet a kocsi adataival beleégetve az élő képbe és lejátszásba.


Vissza


CSOMAG AJÁNLATOK (BUNDLES)


QTake HDx1 - 25% megtakarítás!
Base + Dongle, Edit, Composite, Output, Export, Link
Alap + Hardverkulcs, Szerkesztés, Kompozitálás, Kimenet, Export, Hálózati kapcsolat

QTake HDx2 - 26% megtakarítás!
Base + Dongle, Edit, Composite, Output, Export, Link, X2
Alap + Hardverkulcs, Szerkesztés, Kompozitálás, Kimenet, Export, Hálózati kapcsolat, X2

QTake HDx4 - 24% megtakarítás!
Base + Dongle, Edit, Composite, Output, Export, Link, X2, X4
Alap + Hardverkulcs, Szerkesztés, Kompozitálás, Kimenet, Export, Hálózati kapcsolat, X2, X4

QTake LITE
A legköltséghatékonyabb duál kamera opciós QTakeHD (frissíthető QTake HDx2 csomagra).

Tulajdonságok:
Duál csatornás SD/HD rögzítés, kamera triggerelt automatikus-felvétel, kamera metaadat rögzítés, szinkronizált lejátszása két klipnek, fordított lejátszás, loop lejátszás, képkockáról-képkockára lejátszás, változtatható sebességű lejátszás, több be/kimeneti jelölő, fejezet jelölők címekkel, 'fa' nézetű vizuális klip böngésző, klip metaadat, kamera metaadat, snitt metaadat, klip jegyzetek, kamera média fájlnév, QuickTime videó fájlok importálása, AVI videó fájlok importálása, WAV audió fájlok importálása, JPG-PNG-TGA-TIFF kép fájlok importálása, PDF jelentések exportálása, képernyőfelvételek (screenshotok), DVE - Digitális Videó Effektek, OSD - On Screen Display - képernyőn megjelenő menü-feliratok...stb, állókép keverés, Demux & Quad, SDI videó kártya lejátszás, SDI videó kártya élő vezérelt kimenet, Mester/Kliens távvezérlés, BMD videóhub közvetlen vezérlés, BMD videóhub beállítások


Vissza


LICENSE OPCIÓK


Állandó license hardverkulccsal

Egyszeri fizetés, teljes összegben. Ügyfél megkapja az állandó license -et és hardverkulcsot. Az állandó license és hardverkulcs kombinációjával bármelyik számítógépen lehetséges a QTakeHD használata (license hardverkulccsal kombinálva számítógép-azonosító független).

Bérlés után saját tulajdonba kerül

10% -át a teljes összegnek szükséges fizetni minden hó elején, 11 hónapon keresztül, így a végén az összeg 110% -a lesz kifizetve. Ezután a periódus után megkapja az ügyfél a végleges license -t a hardverkulccsal együtt. A 11 hónap alatt, havonta új license -et küldünk az ügyfélnek, ami minden naptári hónap első napjától érvényes. Ezek a havi license -ek számítógép-azonosító függőek

Bérlés

10% -át a teljes összegnek szükséges fizetni havonta, a bérlet időtartama alatt. Havi license -eket küldünk az ügyfélnek, melyek számítógép-azonosító függőek. Nincs hardverkulcs egyáltalán.


Vissza


HARDVER KÖVETELMÉNYEK

QTake HDx1 Apple MacBook Pro 15" Retina kijelzővel

2.4GHz Quad-core Intel Core i7
16GB 1600MHz RAM
512GB flash meghajtó
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB DDR3L

MÉDIA TÁRHELY (alternatívák)
Külső USB 3 meghajtó
Külső ThunderboltTM meghajtó

EGY CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
AJA IoXT

EGY CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET (alternatívák)
GRASS VALLEY ADVC G1
GEFEN HDSDI Pro Scaler
BMD DVI Extender (HDMI kimenettel)
BMD HDMI TO SDI Mini Konverter (HDMI kimenettel)

EGY CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
AJA IoXT

ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely más külső audió kártya Core Audió meghajtóval)

QTake LITE Apple MacBook Pro 15"

2.4GHz Quad-core Intel Core i7
16GB 1600MHz RAM
512GB meghajtó
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB DDR3L

MÉDIA TÁRHELY (alternatívák)
Külső USB 3 meghajtó
Külső ThunderboltTM meghajtó

KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
1 x AJA IoXT
2 x AJA IoXT

EGY CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
1 x AJA IoXT

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
2 x AJA IoXT

ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely más külső audió kártya Core Audió meghajtóval)

QTake HDx2 Apple MacPro

Két 2.4GHz -es Quad-Core Intel Xeon "Westmere" processzor
6GB memória
1TB tárhely
ATI Radeon HD 5770, 1GB DDR5

MÉDIA TÁRHELY
3 x belső HDD Stripe beállítással

KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
2 x AJA Kona LHi
1 x AJA Kona 3G (korlátozva ugyanarra a formátumra, élő tovább engedéséhez genlockolt jelek szükségesek)
2 x AJA Kona 3G

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
MATROX TripleHead2Go Digital Edition + GEFEN HDSDI Pro Scaler

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET (alternatívák)
2 x AJA Kona 3G

ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audió meghajtóval)

QTake HDx2 Apple MacBook Pro 15" (2012)

2.6GHz quad-core Intel Core i7
8GB 1600MHz DDR3 memória
750GB 5400RPM hdd (rendszer meghajtó)
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB GDDR5 memória

MÉDIA TÁRHELY
Külső LaCie Little Big Disk SSD ThunderboltTM

KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
1 x AJA IoXT (korlátozva ugyanarra a formátumra, élő tovább engedéséhez genlockolt jelek szükségesek)
2 x AJA IoXT

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
MATROX Dual/TripleHead2Go DisplayPort + GEFEN HDSDI Pro Scaler

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
2 x AJA IoXT

ANALÓG AUDIÓ KI- ÉS BEMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audió meghajtóval)

QTake HDx2 Apple MacBook Pro 15" Retina (2012)

2.6GHz quad-core Intel Core i7
8GB 1600MHz DDR3 memória
512GB SSD
NVIDIA GeForce GT 650M, 1GB GDDR5 memóriával

MÉDIA TÁRHELY
Külső LaCie Little Big Disk SSD ThunderboltTM

KÉT CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET (alternatívák)
1 x AJA IoXT (korlátozva ugyanarra a formátumra, élő tovább engedéséhez genlockolt jelek szükségesek)
2 x AJA IoXT

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
MATROX Dual/TripleHead2Go DisplayPort + GEFEN HDSDI Pro Scaler

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET
2 x AJA IoXT

ANALÓG AUDIÓ BE- ÉS KIMENET
M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audio meghajtóval)

QTake HDx4 Apple MacPro

Két 2.4GHz -es Quad-Core Intel Xeon "Westmere" processzor
6GB memória
1TB tárhely
ATI Radeon HD 7950, 3GB GDDR5 memóriával

MÉDIA TÁRHELY
3 x belső HDD Stripe beállítással

NÉGY CSATORNÁS VIDEÓ KÁRTYA BEMENET
2 x AJA Kona 3G (4K mód firmware -el)

NÉGY CSATORNÁS VEZÉRELT VIDEÓ KÁRTYA KIMENET

2 x AJA Kona 3G (4K mód firmware -el)

KÉT CSATORNÁS VEZÉRELT GPU KIMENET
MATROX TripleHead2Go Digitális Kiadás + GEFEN HDSDI Pro Scaler

ANALÓG AUDIÓ BE- ÉS KIMENET (alternatíva a beépített audióhoz)
M-AUDIO Mobile Pre (vagy bármely külső audió kártya Core Audio meghajtóval)

QTAKE-hardware-requirements

Vissza
AvidPanasonicAJASGLLaCieQTakeHDhitechlogoAppleHPEIZOATTOAdobeG-Technologygenarts logoBaselight-AvidMagmaBORISLogo2013Wohler-Logo-sm