+36-20-924-7440 Hűvösvölgyi st. 199., Budapest info@snittstudio.hu facebook/snittstudio
  +36-20-924-7440
  Snitt Studio Ltd.
Hűvösvölgyi st. 199.
Budapest
  info@snittstudio.hu
  facebook/snittstudio

AJA KUMO CP2
Új vezérlőpanel a Kumo Routerekhez bővebben
 

aja logo
separator300

ProTools HD 12.6
Real-time effektek a klippekre bővebben
 

ProTools Icon small web
separator300

Varicam LT
The super 35mm image sensor, which is the same imager as VariCam 35 bővebben

varicam lt
separator300
Media Composer 8.6
Panasonic AVC LongG támogatás bővebben
Media Composer web 70x70
separator300
Sapphire 9
Több, mint 250 effekt és átmenet a Media Composerhez valós időben bővebben
genarts logo
separator300

 

 

Panasonic Magma LaCie 12big Thunderbolt™ 3
 varicam-hs  robben LaCie 12big Hero Right 400x400
Megjelentek az új Varicam modellek, 4K  és 2K modellek, 240 fps-ig.
ThunderboltTM 2 csatlakozású PCIe bővítő, akár 8db diszkkel

Gondolkodj nagyban, mi felkészültünk! Akár 96TB tárhely, akár 2600 MB/s vlamint RAID 5 és 6.

RadiantGrid

Az Intelligens Média Transzkóder

Teljesítmény. Minőség. Intelligencia. Skálázhatóság.

A RadiantGrid egy fájl-alapú szoftver megoldás, beépített intelligenciával ami automatizálja a teljes transzkóder munkafolyamatot: ingestálás, előkészítés, transzkódolás és disztribúció.
 
radiantgrid automated intelligence
Kihívás megfelelni a gyorsan változó és folyamatosan növekvő multi-platform média disztribúciós igényeknek: on demand, mobil, web...stb tartalmak. Újabb és újabb disztribúciós csatornák jelennek meg(iTunes, YouTube, Vimeo, Facebook...stb), eszközök terén is nagy a választék (mobilok, tabletek, laptopok, asztali gépek...stb), formátumok (.avi 1920 x 1080, 23.976 fps; .mpeg 1920 x 1080, 30.00 fps; .mxf 1280 x 720, 23.976 fps; .wmv 1280 x 720, 59.96 fps). Az elvárás általában, hogy minél több digitális tartalmat állítsunk elő, egyre több terjesztési felületen, kevesebb erőforrással, illetve több szolgáltatással: hangosság, feliratozás, minőség ellenőrzés...stb. Erre a célra kínálja a Wohler Technologies a RadiantGrid rendszert.
 
RadiantGrid Logo web


 
Új Média Automatizáció


Fájl-alapú munkafolyamat: ingestálás, meta-adat indexálás, transzkódolás, minőség-ellenőrzés, fájl terjesztés és média publikálás.

radiantgrid new media automation

Könnyen konfigurálható profilok

A lelke az egész rendszernek a beállítható profilok. Minden egyes munkafolyamathoz konfigurálhatóak a beállítások, hogy hogyan processzálja a médiát, különösen a transzkódolást, paraméterek széles választékával, minden típusú videóhoz, audióhoz, még a container készítéshez is.

Intelligens ingestálás - Egy watch folder, egy munkafolyamat

radiantgrid intelligent watch folder ingestion

Miben különbözik a többi rendszertől a RadiantGrid? A kulcs az egyetlen watch folder használatban van, azaz nem szükséges meg mondanunk előre a szoftvernek, hogy milyen típusú médiákat adunk a munkafolyamatokhoz, így csak egy watch folderre van szükség, egy munkafolyamathoz. Ha pl.: van egy XDCAM HD kimenetünk, akkor több különböző típusú bemeneti médiát tudunk beállítani hozzá. A rendszer automatikusan beállítja a transzkódoló profilt, az alapján, hogy mit küldünk a bemenetre. Nem szükséges beállítani watch foldereket minden típusú médiához külön-külön.

'Batch' mód

radiantgrid batch

A RadiantGrid -nek egyedülálló megközelítése van a modellezés, transzkódolás és média átalakítás folyamatban. A legegyszerűbb módon ún. 'Batch' (kötegelt, tömeges, csoportos) transzkódolással minden egyes munkát külön szervereken, külön munka folyamatban futtat, teljesen függetlenül egymástól, így lehetőség van a batch transzkódolások skálázására az egész szerver farmunkon keresztül, párhuzamosan.

'TrueGrid' mód - Valós-időnél gyorsabb feldolgozás

radiantgrid faster than real time

TrueGrid mód: a másik lehetőség, hogy egy munkát, egy fájlt, szétdarabolunk szeletekre (virtuálisan - VirtualSlices) és elosztjuk a feladatot az erőforrásaink között, így minden szerverünk, mindegyik grafikus processzorunk és mindegyik központi processzorunk ezzel az egyetlen munkafolyamattal lesz elfoglalva. így akár a munka a valós-időnél is gyorsabban kész lehet.

Transwrapping

További egyedi optimalizáció a 'transwrapping', másnéven újracsomagolás, azaz amikor a videót nem cseréljük ki a fájlban, hanem csak a hordozó konténerét változtatjuk meg, vagy az audiót vagy akár a feliratot is kicserélhetjük benne. Ezáltal lehetőségünk van az enkódolt videó továbbítására, becsomagolva másik konténerbe, összeillesztve hangosság ellenőrzött audióval, így elkészítve a fájlt sokkal gyorsabban a valós-időnél, mivel nem volt szükség a transzkódolásra.

Standards Conversions

radiantgrid standards conversion

'Grid-Enabled Standards Conversion' - standard conversions párhuzamos feldolgozása: a RadiantGrid együtt dolgozik a technológiai partnereivel ezen az egyedülálló megoldáson. A rendszer képes a bemenő videó források felszeletelésére, elosztva több szerver között, egy vagy akár több grafikai processzor per szerverrel, a valós-idejű feldolgozásnál gyorsabban, az iparban elsőként HD és SD szabványok konverziójára.

AvidPanasonicAJASGLLaCieQTakeHDhitechlogoAppleHPEIZOATTOAdobeG-Technologygenarts logoBaselight-AvidMagmaBORISLogo2013Wohler-Logo-sm