+36-20-924-7440 Hűvösvölgyi st. 199., Budapest info@snittstudio.hu facebook/snittstudio
  +36-20-924-7440
  Snitt Studio Ltd.
Hűvösvölgyi st. 199.
Budapest
  info@snittstudio.hu
  facebook/snittstudio

AJA KUMO CP2
Új vezérlőpanel a Kumo Routerekhez bővebben
 

aja logo
separator300

ProTools HD 12.6
Real-time effektek a klippekre bővebben
 

ProTools Icon small web
separator300

Varicam LT
The super 35mm image sensor, which is the same imager as VariCam 35 bővebben

varicam lt
separator300
Media Composer 8.6
Panasonic AVC LongG támogatás bővebben
Media Composer web 70x70
separator300
Sapphire 9
Több, mint 250 effekt és átmenet a Media Composerhez valós időben bővebben
genarts logo
separator300

 

 

Panasonic Magma LaCie 12big Thunderbolt™ 3
 varicam-hs  robben LaCie 12big Hero Right 400x400
Megjelentek az új Varicam modellek, 4K  és 2K modellek, 240 fps-ig.
ThunderboltTM 2 csatlakozású PCIe bővítő, akár 8db diszkkel

Gondolkodj nagyban, mi felkészültünk! Akár 96TB tárhely, akár 2600 MB/s vlamint RAID 5 és 6.

Emmy díjat nyert a Panasonic

ag-hpx600 large

A Panasonic -ot a Technológiai és Mérnöki Teljesítményéért Emmy díjjal tűntették ki a Las Vegas -i CES 2014 kiállításon, a kameráknál beépített technológiai fejlesztést díjjazták: az automatikus színeltérés kompenzációt.


emmy
A CAC - Chromatic Aberration Compensation - színeltérés kompenzáció, a CAC kompatibilis lencséknél lévő technológia az optika és a kamera között egy kifinomult algoritmussal automatikusan kiegyenlíti a regisztrációs hibát amit az optika színeltérése okoz, és minimalizálja a határos homályosodást. A Panasonic által alkalmazott technológiánál egyedülállóan a Z-tengelyhez, azaz a képmélységéhez igazítja automatikusan az elektronika a képméretet.


ak-hc3xxx-cac
Newark, NJ
(2013 Október 1.), a Panasonic Vállalatot a Technológiai és Mérnöki 2013 -as Emmy Díjjal tűntették ki a Nemzeti Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia által. Az elismerést a beépített színeltérés kompenzációs elektronikáért kapták, ami korrigálja a külső objektívek színeltéréseit. A díjjat 2014. Január 9 -én adták át, a Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon, Las Vegas -ban, CES 2014.

Az optikák tulajdonságai az oldalirányú színeltérések, ezeket a tervezésnél kompenzálni kell. A trend, hogy egyre kisebb képformátumokat és olcsóbb optikákat használunk, kompromisszumokhoz vezetett, többek között alacsonyabb kép minőséget.

A lencsék színeltérésének megállapítása és valós-idejű elektronikus, szoftveres korrekciója jelentős képminőség javulást eredményez és lehetővé teszi az olcsóbb kameráknál és optikáknál a jobb minőségű képek készítését. A Panasonic bevezette ezt a technológiát a kézi és váll HD kameráinál is, egészen az AG-HVX200 -tól az AG-HPX255 sorozatig, Chromatic Aberration Compensation (CAC) elnevezéssel, P2 HD kameráknál: AJ-PX5000G, AG-HPX600, AG-HPX371, AJ-HPX3100 és VariCam -nél.

"A Panasonic -nak nagy megtiszteltetés a technikai Emmy díj a színeltérés kompenzálásának fejlesztésében tett erőfeszítéseiért. Ez a technológia segített fenntartani a kiváló képminőséget a képméret növelésével is, súly és megfizethetőség, most már kombinálva a mesteri-minőségű AVC-ULTRA felvétellel és natív 1920x1080 -as felbontású képekkel, a CAC -nak köszönhetően, új mércéket állítottunk fel a HD rögzítésben, felül kerekedve az optikák általi limitációkon." Michael Bergeron, Üzlet fejlesztési menedzser, Panasonic Rendszer Kommunikációs Vállalat Észak-Amerika (PSCNA)

A Technológiai és Mérnöki Emmy Díjat 1948 -ban indították el, fejlesztések és broadcast technológiai innovációk elismeréseként, hogy felfedezzék, jutalmazzák azokat a cégeket, szervezeteket és individumokat akik technológiai áttörést érnek el illetve jelentős hatással vannak a televíziózásra, mérnöki szempontból. A Panasonic eddig 17 Emmy díjat nyert, ebből 13 -at a digitális videó technológiában elért fejlesztéseiért.

Különlegessége, hogy foglalkozik az optikának a Z tengely irányú figyelésével is, azaz mélység figyeléssel, hozzáigazítja a színeltérés kompenzálását az aktuális kép mérethez, zoomoláshoz.

panasonic

AvidPanasonicAJASGLLaCieQTakeHDhitechlogoAppleHPEIZOATTOAdobeG-Technologygenarts logoBaselight-AvidMagmaBORISLogo2013Wohler-Logo-sm