+36-20-924-7440 Hűvösvölgyi st. 199., Budapest info@snittstudio.hu facebook/snittstudio
  +36-20-924-7440
  Snitt Studio Ltd.
Hűvösvölgyi st. 199.
Budapest
  info@snittstudio.hu
  facebook/snittstudio

AJA KUMO CP2
Új vezérlőpanel a Kumo Routerekhez bővebben
 

aja logo
separator300

ProTools HD 12.6
Real-time effektek a klippekre bővebben
 

ProTools Icon small web
separator300

Varicam LT
The super 35mm image sensor, which is the same imager as VariCam 35 bővebben

varicam lt
separator300
Media Composer 8.6
Panasonic AVC LongG támogatás bővebben
Media Composer web 70x70
separator300
Sapphire 9
Több, mint 250 effekt és átmenet a Media Composerhez valós időben bővebben
genarts logo
separator300

 

 

Panasonic Magma LaCie 12big Thunderbolt™ 3
 varicam-hs  robben LaCie 12big Hero Right 400x400
Megjelentek az új Varicam modellek, 4K  és 2K modellek, 240 fps-ig.
ThunderboltTM 2 csatlakozású PCIe bővítő, akár 8db diszkkel

Gondolkodj nagyban, mi felkészültünk! Akár 96TB tárhely, akár 2600 MB/s vlamint RAID 5 és 6.

LaCie Little Big Disk Thunderbolt 2

LBD-TB2

A Világ leggyorsabb hordozható tárolója.

1,375MB/s gyorsaság a 4K videó editáláshoz.

Duál Thunderbolt 2 portok, láncba fűzhetőek.

Külső helyszíni munkához tökéletes, hordozhatósága miatt.

Csendes duál hűtés.

ThunderboltTM 2 sebesség a 4K -s munkákhoz:ICO speed-1375mb top

A PCIe SSD meghajtókat ultra vékony laptopokhoz tervezték, 75% -al kisebbek, és 91% -al könnyebbek, valamint 2.5 -szer gyorsabbak a hagyományos SATA SSD -knél:

ssd

Ekkora sebességgel a videógrafikusok közvetlenül a nyers fájlokkal dolgozhatnak valós időben, nem szükséges először konvertálni alacsonyabb felbontásra. Fotósok tallózhatnak és szerkeszthetnek nagy méretű fotó mappákat akár több ezer nyers fájllal, a helyszínen közvetlenül, zéró várakozási idővel. Az Avid Pro Tools felhasználók hihetetlenül gördülékenyen tudnak hangot vágni, akár egyszerre több száz sáv használatával.

Screen-Shot-AJA 2

A leghatékonyabb I/O most még gyorsabb.ICO thunderbolt top

A ThunderboltTM 2 technológia újradefiniálta a külső tárolókat a sebességével és sokoldalúságával a sávszélesség-intenzív alkalmazásokhoz. ThunderboltTM 2 duplázza a sebességet a potenciális 20Gb/s sebességre és lehetővé teszi a nyers 4K videó fájlok szimultán editálását és megjelenítését, valamint köszönhetően a DisplayPort 1.2 támogatásnak, nagyobb felbontás és több monitor is használható.

Drive for graph 2

A ThunderboltTM 2 továbbra is támogatja a láncba fűzést 6 eszközön át a számítógéphez egy kábellel (a csomag tartalmazza). Ez azt jelenti, hogy a professzionális felhasználók 5 LaCie Little Big Disk -et összefűzhetnek plusz egy 4K -s monitort a számítógéphez, ezáltal biztosítva kapacitást, hihetetlen gyors sebességet, és kényelmet az asztali felhasználáshoz. A ThunderboltTM 2 eszközök ugyanolyan kábellel használhatóak mint az első generációs ThunderboltTM eszközök.

lacie little big disk 2 daisy chain

Pehelysúlyú erőgépLBDThunderbolt Hand
A LaCie Little Big Disk még mindig csak 620 gramm (1.4 lbs) és könnyedén elfér egy laptop táskába vagy egy hátizsákba. Az 1TB -os kapacitásával tökéletes tároló kiegészítő az új Mac Pro -hoz, ami hasonlóan könnyen hordozható. Fűzzön láncba több LaCie Little Big Disk -et, hogy teljes mértékben ki tudja használni az Apple új, nagy teljesítményű hardverét.

Rögzítsen gigabyte méretű felvételeket a LaCie Little Big Disk -re, akár külső helyszínen is, és meglátja, hogy az adatmozgatás az utómunka csapatnak perceken belül elkészül a korábbi órákon át tartó folyamat helyett. Régebben 250GB másolása órákat vett igénybe, most már kevesebb mint 10 percet. Használhatja a LaCie Little Big Disk -et 3D editáláshoz is, majd a végső anyagokat lementheti láncba fűzve egy RAID tárhelyre mint pl.: a LaCie 2big Thunderbolt eszköz.

macbook pro5

RAID használat gyorsaságra vagy biztonságra:

RAID 0 - Teljesítmény (összefűzés)
Raid0
RAID 1 - Biztonság (tükrözés)
RAID1
Kapacitás (JBOD)
RAID2

Alumínium megbízható formatervezés profiknak

LaCie újratervezte a Little Big Disk -et, hogy még megbízhatóbb és még csendesebb legyen mint valaha, így a felhasználónak csak a kreatív munkára kell fókuszálnia. A túlmelegedés okozza a legtöbb meghibásodást a merevlemezek esetében, ezért egy megfelelő hűtési megvalósítás elengedhetetlen a biztonságos működéshez. A LaCie Little Big Disk belső kialakítása éppen ezért teljesen újra lett tervezve, hogy fejlesszen a hő leadási rendszeren. Az eredmény: a ventilátorra csak alkalmanként van szükség. A ventilátor önmagában már sokkal csendesebb mert nagyobb méretű és a sebességét a hőmérséklethez igazítja. A végső eredmény egy majdnem teljesen halk hűtési rendszer és hosszabb élettartam. A belső elemek a LaCie klasszikus d2 -es kialakításával rendelkeznek, Neil Poulton tervezésében. Az ellenálló alumínium páncél megvédi az adatokat külső helyszínen vagy akár szállítás közben is. Lopás és illetéktelen hozzáférés ellen a LaCie Little Big Disk rendelkezik KensingtonTM kompatibilis zárakkal és AES 256-bites titkosítású szoftverrel. Professzionális megbízhatóság kifejezetten profiknak.

ICO aluminum top

Nagyobb méretű ventilátor, hőmérséklet-szabályozássallarger thermoregulated fan

2 x hőelbocsátó alumínium tálca2 heat-dissipating-aluminium-plates

Nyomtatott áramkörökcircuit-boards
Az SSD -ket termikusan csatolták a külső alumínium keretekhez, hogy segítsék a hőelbocsátást.

lacie

AvidPanasonicAJASGLLaCieQTakeHDhitechlogoAppleHPEIZOATTOAdobeG-Technologygenarts logoBaselight-AvidMagmaBORISLogo2013Wohler-Logo-sm